Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Türelemjáték

2011.04.05. 16:35 felhasznalo

Amikor éhes a gyerek, nincs is számára nehezebb, mint kivárni, míg az asztalra kerül az étel. Ilyenkor játszik mindennel: piszkálja az evőeszközt, dobol az ujjaival, csacsog vagy épp nyíg, húzgálja a terítőt, tépkedi és galacsint gyúr a kenyérből, esetleg még dobálózni sem átall vele.

Emanuele Magini, olasz designer tányérja úgy foglalhatja le a kajára váró gyereket, hogy az a szülőnek se legyen idegtépő. Az ötlet talán azokból a türelemjátékokból ered, amik a '70-80-as években örvendtek nagy népszerűségnek: kis kör alakú doboz, benne két műanyag egér vagy két fémgolyó, amelyeket meghatározott helyre kell eljuttatni.

Magini tányérján, a "Waiting for the entrée"-n, amit a PrimoAprile kollekciójába tervezett, egy darab borsót vagy egy kenyérgalacsint kell elnavigálni az egyszerű labirintus belsejébe. Mire sikerül, már ott gőzölög a leves az asztal közepén.

Forrás: Emanuele Magini

1 komment

Címkék: design játék gyerek konyha étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1002795006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háténimmár 2011.04.06. 10:35:31

kívánom a kedves designernek, hogy csvarhúzó segítségével mosogassa el :)
Biztos perverz vagyok, de egyből beleszáradt paradicsomszószt vizionáltam a lukakban, résekben.
süti beállítások módosítása