Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kacsacsőrű Skywalker

2011.04.12. 16:12 zaphodbb

Star Wars nélkül nem élet az élet, ezzel szembesültünk már a lakás minden helyiségében, a konyhától kezdve, a gyerekszobán át a nappali könyvespolcáig. A fürdőszobánkban azonban még kietlenség uralkodik, mert bár a csempe beleillik Star Wars lakásunkba, ám sehol egy Darth Vader-törülköző vagy Chewbacca-hajszárító. Egészen eddig.

Most itt vannak - mindenki nagy örömére - a Star Wars figurákból mutálódott gumikacsák, amikkel férjeink gyermekeink újrajátszhatják a jeleneteket, a fürdőkádban, nyakig habba merülve. Kicsit bizarr ugyan szembenézni egy kacsatestű Darth Vaderrel és kacsacsőrű Skywalkerrel, de legalább pompásan úsznak a vízen, és lehet velük ugyanúgy hörögni - jó, kicsit hápogósabbra foghatjuk a hangvételt -, mint bármely akciófigurával, hogy "Luke, én vagyok az apád".

Forrás: Forbidden Planet

2 komment

Címkék: játék gyerek fürdés fürdőszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr202814263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kása Gábor 2011.04.13. 20:54:05

Azért ilyen típusú forrásoknál mint ez, hogy teli van ezer másik lehetőséggel. Sokkal hasznosabb lenne a közvetlen link.
süti beállítások módosítása