Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Star Wars a fürdőszobában

2010.02.25. 14:45 felhasznalo

Ha már láttunk Star Wars babakocsit, babaszobát, strandlabdát, ujjbábot és még hálózsákot is, nem mehetünk el szó nélkül a Star Wars mozaikkal díszített fürdőszoba mellett sem!

Kétszeresen is szerencsés az a gyerek, akinek a külön bejáratú fürdőszobáját C-3PO, Chewbacca és társaik díszítik: azért is, mert a szülei a lakás kialakításakor ennyire odafigyeltek arra, hogy mit szeret - és persze, mert megengedhették maguknak -, és azért is, mert egy olyan érzékeny és igényes embert találtak erre a feladatra, mint Emily Jagoda.

Azt hiszem, ezért a fürdőért nemcsak a gyerekek, de a felnőttek egy része is sárga irigységet érezhet. Én is köztük vagyok!

Forrás: Daddytypes

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fal fürdés fürdőszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr691789634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása