Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Félfalnyi idő

2011.04.28. 09:34 zaphodbb

Nagyobbik lánykám szeptemberben iskolába megy - ez önmagában sokkoló élmény -, úgyhogy napirendre került a cipőfűző és az óra témakör. Most az óra megtanulására kicsit jobban koncentrálunk, miután rájöttem, hogy cipőt kötni nehéz megtanítani a gyereket és legtöbbször én is belezavarodok, ha neki kell mutatnom hogy is kell ezt. Nyárra halasztottam ezért a kérdést inkább, amíg megtanulok cipőfűzőkötést tanítani. Gyakorlom szorgalmasan.

Így hát mostanában órákat nézegetek. Eddig nem volt óra a lányok szobájában, de most eljött az idő, hogy keressek valami olyat, ami nem csak óra, hanem egyben dekoráció is. Ezt a falmatricás órás megoldást elfogadnám, jópofa, látványos és könnyen tanulható róla az idő járása. Az külön tetszik benne, hogy az órákhoz tevékenységet is lehet rendelni, bár erősen angol beütésű a hatórai teával.

Forrás: Chocovenyl

2 komment

Címkék: design gyerek fal gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr932861360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsa 2011.05.16. 15:33:51

Tökre csinálnék most ilyet a gyerekszobába, de honnan veszek olyan "óraalapot", amit a női kéz tart?

muzsa 2011.05.16. 15:40:42

@muzsa: OK, megszületett a válasz egy perc alatt, IKEA ébresztőóra 250 forintért www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80152693 , szétszedhető, fekete kartoncsíkot lehet ragasztani a mutatókra tetszőleges méretben (nyilván 1 kilónyi súlyt már nem bír el) és magát a fehér számos részt is le lehet ragasztani. már csak a falhoz rögzítés a kérdés, hogy ha kimerül az elem, vagy ha óraátállítás van, akkor hogyan eszközöljem ezt, szóval véglegesen nem tapaszthatom a falhoz...
süti beállítások módosítása