Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tavasztündérek

2011.05.21. 10:15 szuperapu

Az ilovegorgeus két tervezője Sophie és Lucy 2006-ban állt elő az első kollekciójával, némi indiai inspiráció hatására. Kezdetben csak a barátok és ismerősök élvezhették a két anyuka kreativitásának gyümölcseit, aztán ahogy az kell beindult az üzlet. Azóta folyamatosan felfelé ível az ázsiójuk, olyan üzletek forgalmazzák ruháikat mint Selfridges és a Notting Hill Gate az Egyesült Királyságban, a Le Bon Marche Párizsban és a New York-i Barney's .

A tavaszi kollekciójuk egész egyszerűen tündéri. Aprólékos részletek, virágminta, fodor és csipke mindenhol. A formavilág az időtálló romantikus stílust követi, ami ugyan nem túl eredeti de annál aranyosabb. A színvilág széles spektrumot ölel fel, de mindazonáltal nem vállalnak sok kockázatot és nem távolodnak el a paszteles lila-rózsaszín-világoskék tengelytől.

Forrás: ilovegorgeous

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek textil gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr312920925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása