Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lebegő lepedő

2011.06.02. 18:54 zaphodbb

Ha a lepedő önmagában nem is, de az ággyal együtt mindenképp lebeg ezen a lufikon lógó ágyon. Persze nem a lufik tartják fent a plafonon, bár ránézésre meggyőző, de felfüggesztés van itt rendesen, polietilénből készült lufikkal takarva.

A látvány magáért beszél, nincs gyerek, aki ne őrülne meg egy ilyen dekorért a szobájában, erre a nyakamat tenném, amennyiben más kölkincék is hasonlóan lufimániások, mint az enyémek. Márpedig általában azok, ahogy a gyereknapi sírás-rívást elnéztem múlt vasárnap a lufiárusoknál. Tehát ez az ágy is a kell kategóriába esett, nincs menekvés.

Forrás: h220430

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek ágy gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672952237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása