Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Törhetetlen gyerekszék

2011.07.06. 12:15 felhasznalo

Nemrég már bemutattunk egy-két darabot a japán h220430 kínálatából, de az az igazság, hogy ezen kívül még sok érdekes terméket látni a honlapjukon. Most például ez a törhetetlen gyerekszék, az EVA fogott meg.

Az egész szék egyetlen habszivacslapból áll, amelyet csak össze kell hajtogatni, rögzíteni, és már kész is. Lehet ráülni, kalapálni, dobálni, garantáltan nem csinál vele kárt a kölök, a széknek alig van súlya. Sőt, még rajzolhat is rá - zsírkrétával is akár -, egy kis nedves szivaccsal máris letörölhető.

A szék alapanyaga természetesen mindenféle toxintól mentes, és többféle színben választható. És persze, ha épp nem kell, szétszedhető és kis helyre elpakolható. Nem is tudom, lehet, hogy az összes gyerekbútort hasonló anyagokból kellene készíteni.

Forrás: h220430

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus szék gyerekszoba csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr993042754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása