Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Agatha játszóterei

2011.10.05. 17:07 felhasznalo

Agatha Ruiz de la Prada a kedvenceim közé tartozik, kellően őrült, játékos és színes ahhoz, hogy örökre belopja magát a szívembe. Gyerekeknek szánt fürdőszobai bútorait már bemutattuk Nektek, és bár itthon elsősorban ruháiról és cipőiről ismert, ezúttal is valami másról lesz szó. Játszótéri játékokról. Mert Agatha roppant sokoldalú. Aki nem hiszi, böngéssze át a honlapját, érdemes!

A Colomernek készített kollekciójában szív alakú csúszdák, virágos rugóhinták, és még sok minden más pompázik az Agathara oly jellemző élénk, tiszta színekben. Nyilván az EU szabványnak is megfelelnek, így aztán szeretném kérni az önkormányzatunkat, hogy cseréljék le a kissé unalmas játékokat nálunk, a játszótéren!

Forrás: Agatha Ruiz de la Prada

1 komment

Címkék: design játék gyerek játszótér kert úton kollekció hinta csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr263271132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.06. 23:08:00

Olyan felhőcskés meg virágos rugós hintát felnőtt méretben nem terveznek:)? A gyerekbe már picit nehezen préselem bele magam, pedig olyan szívesen ringatóznék ezekben:D!
süti beállítások módosítása