Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Válaszol a lakberendező 4.

2012.06.14. 09:26 felhasznalo

Van nekünk ám egy ilyen szolgáltatásunk is, karöltve B. Tier Noémivel, a Kedvenc Otthon blog szerzőjével, aki egyszemélyben a Gyerekszoba lakberendező-szakértője is. És nemrégiben érkezett egy segítségkérő levél egyik olvasónktól, Krisztától.

Kérdés:

"Szia Noémi!

Kérlek, segíts! Mi is pont szobafestésen gondolkozunk, mint Edit, azzal a különbséggel, hogy nekünk fiúnk van.

Máté 10 hónapos, hamarosan saját szobát kap. Kérlek mutass néhány fiús színösszeállítást is! És nagyon érdekelne, hogy van-e valami jó ötleted a világításra?

Köszönöm a segítséged,

Üdv!

Kriszta"

Válasz:

"Kedves Kriszta!

Hoztam néhány képet olyan fiúszobákról, amiben nem az átlagos kék dominál. A képek mellé kigyűjtöttem azokat a színárnyalatokat, amiből összeállíthatjátok a szobát. Ezek természetesen csak az alapok, azok a fő csapásirányok, amelyek fal-, padló- vagy bútorszínben megjelenhetnek. A dekorációkban bejöhetnek még módjával kiegészítő színek, de itt is igaz, hogy nem árt max. két színnel, illetve ezek árnyalataival dolgozni, hogy egységes képet mutasson a szoba, a játékokkal úgyis teljes lesz a színkavalkád.

fiuszoba1.jpg

fiuszoba3_1.jpg

fiuszoba2_1.jpg

Érdemes az üde mentazöldben gondolkodni és ahogy látod, én attól sem riadnék vissza, hogy egy fiúszobában a piros is megjelenjen. A szürke jó alapot teremt fehér bútorokkal, amivel az okkersárga, a citromsárga vagy a babakék is jól mutat.

fiuszoba4_1.jpg

fiuszoba5_1.jpg

Olyan lámpákat válogattam, amelyek nem feltétlenül gyereklámpák, de kellően játékosak ahhoz, hogy itt is jól mutassanak, és hosszútávon  - a funkciók/bútorok változásával - is legyen létjogosultságuk a szobában.

lampak.jpg

1. Függőlámpa - Tilka

2. Őzikés függőlámpa hozzáillő kapcsolóval -  Franta Ági Design

3. Hexa HS4 - Juhász Ádám - AdamLamp

4. Officina Crea cica lámpa - Innoshop

Üdv:

Noémi"

A képek forrásai a Pinterest és az Ohdeedoh.

Kérdéseiteket ezen az email címen várjuk!

Szólj hozzá!

Címkék: fény lámpa fal idea fiú gyerekszoba dekor válaszol a lakberendező

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr374587349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása