Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kánikula Barbie-éknál

2012.07.03. 08:24 felhasznalo

Bár szerkesztőségileg a "Die Barbie, die" mozgalom lelkes támogatói vagyunk és ezentúl is küzdeni fogunk a gyerekszobák elbarbisodása ellen, ezúttal azért Barbie-s képet és szöveget is kaptok, de nyilván leginkább valami kedves, más jószággal helyettesíteném be őket. Az eredeti ötlet nyilván egy kevésbé mozgalom-támogató szülő ötletéből született - ejnye-ejnye -, ez az ötlet viszont alapvetően nagyon jópofa és még reciklálós is.

Ez a hőség úgyse kímél senkit, és mivel tudjuk, hogy ilyenkor bizony a műanyag borítás csak még durvább izzadásra készteti az embert, nem csoda, ha Barbie-ék is fürdeni vágynak. De legalábbis vízközelbe. Mondjuk egy vízi járgányba, amit akár otthon is elkészíthetünk, ha már túl erősen tűz a nap odakint. Két PET palackra lesz csak szükségünk hozzá, meg egy kis szigszalagra, aztán mehetnek a műanyag babák is hűsölni a kölökkel együtt a kádba vagy a felfújható medencébe.

barbiecsonak.jpeg

Forrás: Family Fun

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek barbie nyár recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr594625051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása