Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falon vonuló madarak

2012.08.30. 08:40 felhasznalo

Imádom az egyedi és sk elkészíthető gyerekszobai dekorációkat, annak idején totál belelkesedtem, mikor megtaláltam a falra applikált vágtató ménest. És ezt most újra átélhettem, hála Julie-nak, aki blogja szerint nemcsak a sört, de a babákat is szereti. És még kreatív is.

Julie ugyanis csodálatos vonuló madársereggel dekorálta ki kislánya szobáját, és volt olyan kedves, hogy az elkészítés módját megossza a blogján is. Nem is kell hozzá más, mint egy olló, egy rakás scrapbook papír - vagy más mintás papír -, meg egy minta, amit Julie blogján, a fenti vagy a forrásban megadott linken meg is találhattok. Aztán indulhat a munka, ami nem mondom, hogy nem időigényes, de mivel egyszerre akár két madarat is elkészíthettek, nem is vészesen sok - a lovaknál tutira kevesebb időbe kerül. A kész madarakat poszterragasztóval vagy blue-tack-kel applikálhatjátok a falra. És tutira ott marad egy csipetnyi nyár a gyerekszobában.

madarvonulas1.jpg

madarvonulas1.jpg

madarvonulas1.jpg

Forrás: I Like Beer And Babies

Szólj hozzá!

Címkék: szülő anya kreativ fal idea gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr744739995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása