Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Léggitárhősök, figyelem!

2013.01.22. 14:05 Bohusek

Bizonyára minden szülő találkozott már a játék gitár fogalmával. Az egyszerűbb, mezei kivitel egy darab műanyag testből és néhány botrányos hangú húrból áll. A "Guitar Heroes" jelenségének berobbanásával aztán megjelentek a billentyűs-gombos gitár szerűségek, amelyek használatához elég, ha a gyerek nem színtévesztő, meg persze ha apa megveszi a kellő konzolt és programot.

Na most jön a csoda, ami még nem volt! A léggitár! Nem, nem az, amin minden rendes tinédzser és/vagy fater játszik a szoba közepén állva, csutkára feltekert rádió mellett.

Ez IGAZI léggitár! Egy rövid videó segítségével meg is érthetjük a használatát, hiába kínai, amit a fél orrát bedugaszoló (?) fiú magyaráz. Az akusztikus és kompakt jelzőkön, valamint a zenei kifejezéseken túl sajnos nem terjed a távol-keleti nyelvismeretem, de így is egyértelmű: a szerkezet elmebeteg!

Érdemes a kicsomagolás első pár másodpercén túljutni, mert a felvétel tartogat meglepetéseket. A készítő mentségéül szolgáljon, hogy a háttérben a polcon azért egy Rubik-kocka is fellelhető.

0-683.jpg

0-683c.jpg

0-683b.jpg

0-683a.jpg

Forrás: Takara Tomy

10 komment

Címkék: játék gyerek gép

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr15034834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aktív Gitár · http://aktivgitar.hu/ 2013.01.22. 16:24:07

Ez egy borzalom, szerintem még gyerekjátéknak is pocsék. Ha nem akarja valaki rontani a gyerek hallását, tartózkodjon tőle, rémesen hamis.
Amúgy meg használhatatlan egy gyerek keze számára szerintem.
Az érzékelője teljesen összevissza működik.

Bohusek 2013.01.22. 16:48:32

@Aktív Gitár: Szerintem is borzasztó, de azért a "fogtépős" játékért megérte a szenvedés! Mondjuk egy mai gyerek már olyasmit is megtanul, amivel én vért izzadok (ld. okostelefon, ami szerintem szintén nem áll kézre). Vagy volt szerencsétek kipróbálni ezt az izét? Ez esetben további élményeket kérünk!

Persze ha jót akarunk magunknak és utódunknak, mindenképp valódi hangszert adjunk a kezébe! Azt hiszem, ez nem is lehet kérdés. :)

Aktív Gitár · http://aktivgitar.hu/ 2013.01.22. 17:06:01

@Bohusek: Igen, van egy ilyenem, kíváncsiságból megvettem.
Nekem még felnőttként se áll kézre igazán és nagyon fülsértő hangja van. De lehet, hogy elszórakozna vele egy darabig... :)
Poénnak jó, de itthon nagyon drágán láttam, Amazonról talán 5 dolláros áron kapható.

Bohusek 2013.01.22. 18:26:39

@Aktív Gitár: Ó, tudtam, hogy vannak bolondos és kellően kíváncsi emberek itthon! Hát igen, a hangjától túl sok jót én sem várnék. Mondjuk az én bolgár (!) gitárom is veszettül nyekereg, pedig az felnőtt darab. És még a fogammal sem tudom tépni, mert félek, az ínyem bánná. De eskü, nem szerzek be ilyet! Ellenben egyszer valahol kipróbálom. De szigorúan csak betömött orrlukkal.

Téltábornok 2013.01.23. 00:53:54

Kell! mindenképp! 5 dollárt megér a bohóckodás! :) Pont a hétvégén annyira lég-gitároztunk két seprűvel, hogy megfájdult mindkettőnk dereka!!! :P

Bohusek 2013.01.23. 10:34:22

@Téltábornok: Videót kérnénk! Cserébe jó gyógymasszőrt ajánlunk...

Gazz 2013.01.23. 20:16:52

A gyerek japánul beszél, nem kínaiul. Elég jellegzetes nyelv ahhoz, hogy ne legyen nehéz felismerni.

Bohusek 2013.01.24. 14:06:03

@Gazz: Azt, hogy kínaiul van, magyarul értettem. :)
Nem a videó nyelvére céloztam, mert arról lövésem sem volt. Sajnos izzó piszkavasas kínzás mellett sem ismerek fel olyan nyelvet, amit sosem hallok. De megértem, ha valakinek ez furcsa, aki beszél japánul. Vagy kínaiul. Én is csodálkozom, amikor a szlovákot és csehet nem tudja egy magyar ember megkülönböztetni...Hát még a lengyelt felismerni! :)
De köszönöm az információt!

Téltábornok 2013.01.25. 16:31:06

@Bohusek: Videó sajnos nincs...remélem! :D

Masszőr? Hm,meg lett masszírozva,annyira nem tett helyre...
süti beállítások módosítása