Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szülő-gyerek kapcsolat az IKEA szemével - zsepiket elő!

2016.09.30. 09:46 felhasznalo

Egy gyerek a szüleinek mindig gyerek marad, azt mondják. Gyerekként ez ellen berzenkedik az ember, de szülőként abszolút érti. Tényleg. Mindig az marad.

Ráadásul úgy elröppennek az évek, ahogy a kék norvég tenné, ha szétfeszítené a rácsokat és még élne. Két szempillantás, és az apró csecsemőből lakli majdnem-felnőtt lesz. Ember legyen a talpán, aki ezt a villámgyors metamorfózist követni és felfogni tudja. Igen, villámgyors, még akkor is, ha földi időben mérve úgy 18-20 évig tart.

ikea.jpg

Ezt az ambivalenciát dolgozza fel az IKEA egy újabb videóban, és mit mondjak, szerintem remekül megjelenítették. De tényleg. Életszagú az utolsó percig, és bár természetesen ott van minden pillanatában az IKEA valamelyik terméke - vagy legalább a logója -, valahogy még ez sem zavar. Ismét tíz pontot érdemelnek!

Szülőtársak, zsepiket elő, szükség lesz rá!

Forrás: Youtube

Szólj hozzá!

Címkék: reklám gyerek szülő anya apa ikea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4411753823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása