Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Három lépésben

2008.12.05. 13:39 felhasznalo

Alapvetően tényleg utálom az átalakítható bútorokat, de azért akadnak kivételek ezen a téren is. Jó példája ennek a Songes et Rigolades bútorcsaládja, ami nemcsak formára tetszetős – legalábbis nekem -, de többet tud, mint eddig bármelyik, a gyerek növekedését követő bútorsorozat.

Merthogy az eredetileg kiságyat, pelekázószekrényt és tárolófiókokat egybefoglaló szett – vigyázat, fal mellé nem állítható – a későbbiek során ágyra, játszó- és íróasztalra, székre és polcra bontható, majd kis idő elteltével már tárolós kanapéként és komódként funkcionálhat. Igaz, hogy elsősorban lányok szobájába való, de tizenéves korig kiszolgálja a gyereket.

Forrás: Songes et Rigolades

1 komment

Címkék: gyerek pelenkázás asztal polc praktikus baba szék idea ágy gyerekszoba kiságy kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr70804924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

másik lakótárs 2008.12.06. 14:29:30

Hmm, a társa a Stokke. Nagyon ügyes megoldások: www.stokke.com/hu-hu/
süti beállítások módosítása