Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindennapi bogaraink

2009.02.16. 10:35 felhasznalo

Kiütést kapok attól, hogy a gyerek állandóan égve felejti a villanyt a szobájában. Átrohan valami játékért, behozza a nappaliba, aztán észreveszem, hogy ja, a villany csak ég ott is, ahol nincs gyerek. Persze, rászólok, akár ezerszer is, és talán egyszer majd lesz némi foganatja, de addig igencsak jól jönne ez a kis kütyü nálunk is.

Kamil Jerzykowski lengyel tervező ötletes kis bogarai arra az egyáltalán nem elhanyagolható trükkre képesek, hogyha a fogyasztót rajtuk keresztül kapcsolod a rendszerre, tuti, hogy az csak akkor fog működni és annyi ideig, amíg  szükséges. Van bennük ugyanis egy kis mozgás- és hőérzékelő, így időnként felmérve a terepet, az okos kis csáposok meg tudják állapítani, van-e valaki a szobában vagy sem. Okos ötlet, nem? Talán elég okos ahhoz, hogy megnyerje a Core 77 Greener Gadgets Designversenyét.

 
Forrás: Core77

3 komment

Címkék: design praktikus idea öko gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr66945688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.02.16. 18:19:38

Ez zseniális!!!

Irtó jópofán néz ki és nagyon hasznos! Az én gyerekem is dettó ilyen: folyamatosan ég a szobájában a villany, holott az esetek nagy részében a nappaliban honol.

Esetleg lányosban is? Esetleg gyorsan és elérhető áron? :-D
Mert ugye telhetetlenek vagyunk...

Dortje 2009.02.16. 22:50:54

Nagyon bájos! Mekkora ötlet!!

lille 2009.02.17. 14:17:11

csúcs!

csak nálunk nem a gyerek miatt, hanem miattam kéne :-)
süti beállítások módosítása