Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rémálom luxuskivitelben

2009.09.28. 18:14 Cyr

Exkluzívnak szánt üléshuzatokat kínál - többek között - a jobb sorsra érdemes dedek feneke alá a Baby Bella Maya cég - hasonlóakat azokhoz, melyeket zaphodbb bloggerina jóvoltálból  végigsenyvedtünk egy heves hányinger közepette. Hosszasan elgyönyörködve a káprázatosan megkomponált minta és anyagválasztékban, azon tűnődtem, hogy anya-apa kocsijának vajon milyen lehet a belseje? Nyilván passzol a kölök remekbe szabott üléséhez, tehát az is ilyen irgalmatlanul, ellenállhatatlanul... izé... mintás. 

Bizonyára világszerte vannak rajongói ennek az irányzatnak, de gyanítom, a célcsoport jobb társaságban inkább tagad. Itt és most szeretném viszont leszögezni, hogy részemről a legmesszebbmenőkig elhatárolódom, valamint a piros karikát a bal alsó sarokba gondolom.

Nem is szaporítom tovább a szót,  tessenek háromra mély levegőt venni, és következzenek sorrendben a nagyszerű  és a - remélem igazán - felülmúlhatatlan huzatügyi alkotások:

A zebramámor.
 

A bébileopárd.

A bozótharcos dzsungelnyuszi.

A tánti kanapéja.

Valamint az óarany házikabát.

 De legalább biztonságosak. Az is valami.

 Forrás: Baby Bella Maya

13 komment

Címkék: biztonság anya apa baba úton abszurdisztán hordozó autósülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr931410813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.09.28. 18:35:04

ezek tényleg rémesek :D

Krane 2009.09.28. 19:27:46

Ó anyám ez tényleg borzasztó :D

buboreek 2009.09.28. 20:26:52

hogyaza... bzzzzzzzzzzzzzz (ez kiverte a biztosítékot) ;o)))

Impish 2009.09.29. 06:58:56

Úgy "önmagukban" is borzasztóak ezek az anyagok a babáknak.
De mi a büdi:) francért rakták rájuk a fodrot????? És mért pont rózsaszínt. Még jó hogy nem ittam ma még kv-t tutti visszajött volna:D
A terepmintás nem okoz hányingert csak, azon csak röhögök.
Ki párosítja a terepszín rózsaszínű fodorral?
Egyébként a borzadályok borzadálya szerintem az első.:D:D

Impish 2009.09.29. 07:03:36

Egyébként annak "örölök" igázán, ha már beleteszi valaki a gyerekét ebbe, ( tényleg valaki megteszi???) akkor be tudja takarni megfelelő takaróval: :D

www.babybellamaya.com/category_7/Blankets.htm
Persze a gyerek is legyen a megfelelő ruhában::D

www.babybellamaya.com/category_9/Gift-Sets.htm

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.29. 08:16:33

@Impish: A fodrot szerintem azért rakták rájuk, a büdi francon túl, hogy tudd, lányokat kell beletenni :)))) Restellem, de csupán a tánti kanapéját mutattam meg a férfiasabbak (hehe) közül. Bár tulajdonképpen ezzel az erővel fiúknak lazán mehetett volna a kék fodor...

ildsisy 2009.09.29. 08:22:53

Kell a változatosság...:)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.29. 08:46:47

@lunanyuszi: Óóó, nézz körül az abszurdisztán tag alatt, fogsz találni még rémes cuccokat.:) Mutogatjuk mi azokat is, de hát mégiscsak szívesebben nyálcsorgatunk mi is, minthogy küzdjünk a heves hányingerrel. Gondolom, ezzel Ti is így vagytok.:) De amúgy, ha elvárás, hogy mutassunk még több borzadályt, istibizti meg is tesszük!

@Impish: Biztos lehetsz benne, hogy van, aki beleteszi a gyereket. Sajnos. A legelsőt például el tudnám képzelni egy magyar "celeb" kezében is, aki "híres" a jó ízléséről.:)

AnnaPanni 2009.09.29. 09:09:50

A zebramámor és bébileopárd szerintem csúcs. Remélem plüssből van, mert csak abból az igazi. A sok minimál között ez a kis giccs igazán elfér nekem. Hogy is hívják azokat, akik a 60-as évek divatjának a megszállottjai? Na, ez nekik való. Amúgy én ezen már elmerengtem és nagyon is el tudom képzelni a lányom alá az első kettő valamelyikét. Persze kizárólag egy amerikai bálna verdába, aminek egy hosszú kanapé az első ülése, és legyen kabriolet. Konkrétabban egy Cadillac Eldorádó. A fejemen egy cicanapszemüveg és irány Las Vegas.

kutyatolvaj 2009.09.29. 09:48:07

Anyuci apuci autojanak belseje valoszinuleg 2 anyag diszkret kombibacioja, mint altalaban a kocsibelsok. Szurke-fekete-kek, amikhez kb barmi megy. Szerintem udito a valtozatossag a babakek-babarozsaszin macis-kutyusos vonal, illetve az ultrapraktikus szurke-kek-fekete-barna tomeg utan. Varietas delectat ;)

Az oarany hazikabatot siman betennem a kocsiba, a mi drapposbarnas belsonkhoz menne is.

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2009.09.29. 10:55:29

@felhasznalo: Jaj, csak azt ne. Én ide főleg a szépért jövök meg az ötletekért. Szóval a kedvemért semmiképp. :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.09.29. 12:17:36

@lunanyuszi: Ó, de kár.:) Egy kis vizuális szennyezés és a mellé járó anyázás jól esett volna.:)
süti beállítások módosítása