Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nesze neked, kilincs, cérna!

2009.10.07. 17:47 felhasznalo

Úgy az első életévben minden szülő egyik kedvenc szórakozása azt lesni, dudorodnak-e már a fogak a gyerek ínye alatt, koccan-e a kiskanál, és hogy vicces vámpírkülseje lesz-e a kölöknek azzal a két szál fogával. Aztán persze kinőnek rendben, szerencsés esetben apró gyöngyökként sorakoznak a gyerek szájában - rosszabb esetben meg rohangálhatunk vele a fogorvoshoz -, de így vagy úgy elérkezik az az időszak, mikor egyszercsak mozogni kezdenek a fogai.

Saját gyerekkoromból emlékszem, a legelső fogamat az oviban húztuk ki, az óvónéni egy cérnát kötött rá, a másik végét a kilincshez erősítette, aztán be kellett csapnom az ajtót. Egy másikat simán kicsavartam, akárcsak a saját gyerekem egy családi mozizáson. A Pókember 3. alatt az apjával mi jókat szundítottunk, ő meg tekergette az egyik, amúgy addig nem nagyon lötyögős fogát. A film feléig kiszedte.

No, az ilyen emlékeknek tesz be a Gator Gripper, ez az aligátorra emlékeztető fogó, amely arra szolgál, hogy a kölök kilazult fogait szakszerűen távolítsuk el. Megint egy olyan cucc, ami alapjában véve tök felesleges, de lehet érte fizetni, kedves szülőtársak.

 

 

Forrás: Gator Gripper 

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek szülő anya apa abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr971424021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása