Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Figurka szülinap és nyereményjáték

2009.11.09. 10:00 felhasznalo

Bármilyen hihetetlen, bizony, már egyéves születésnapjukat ülik a Figurkák, Csernus Ági imádnivaló textilbabái. Ennek alkalmából a FigurkaDesign oldalán születésnapi meglepetés várja az oda látogatókat - érdemes megnézni, elhihetitek!

Hiszen, aki olvassa a blogot már régóta, tudhatja, hogy a Figurkák között ott vannak az őrangyalok, a tündérek, a szuperhősök, a robotok, a bárányok és különféle nyúlfélék is, csupa-csupa olyan egyedi baba, amely garantáltan mosolyt varázsol mindenki arcára!

De nálunk még nem esett szó a Figurkák családjának legújabb tagjairól: itt vannak a mackók! Vannak nyári gyümölcskoszton lefogyott soványak, és télen sem alvó, de épp ezért fázós mackók is. Egy dologban megegyeznek: gombszeműkkel úgy tudnak nézni, hogy az ember - lánya, gyermeke egyaránt - a legszívesebben rögvest ropogtatós ölelésben részesítené őket. Majd hurcolná magával mindenhová: oviba-munkába, aludni, utazni. Látszik rajtuk, hogy jól tudnak hallgatni, márpedig egy bölcsen hallgató barátra mindig szükség van! Az is biztos, hogy nagy szívük van: megfér bennük az egész család, még a többi textilből készült rokon is.

Itt a Gyerekszobán most megnyerhetitek az egyik Fázós Mackót, mert nyereményjátékot indítunk. Ha szeretnétek Télapóra meglepni a gyerkőcöt a macival, a következőt kell tennetek: készítsetek adventi naptárat a gyereknek, fotózzátok le stikában - igen, tudjuk mi is, hogy majd csak decemberben kell közszemlére tenni -, és küldjétek el nekünk 2009. november 19. (csütörtök) éjfélig, rövid leírással, valamint azzal, milyen meglepetéseket tartogat majd a kalendárium nap mint nap a kölöknek.

Az utána következő héten, egészen péntek (november 27.) éjfélig lehet majd szavazni a beérkezett pályamunkákra, és a legtöbb szavazatot elnyerő jutalma lesz a Fázós Mackó is, aki reméljük, így még bőséggel odaér a Télapóval egyidőben.

Jó játékot Mindenkinek! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, FIGURKÁK!

 

 

Update: Természetesen legutóbbi alkotó Olvasónk, bölcsésztanár adventi naptárát már a pályázat részeként kezeljük!

6 komment

Címkék: design játék gyerek ünnep baba nyeremény üzenet textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321495075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a-monica 2009.11.15. 00:13:44

Na, ez szuper ajándék lenne Mikire! Holnap küldöm a képeket!

Dortje 2009.11.20. 20:40:33

Izgatottan várom a vetélytársak műveit!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.11.21. 01:05:46

@Dortje: Hétfőn posztoljuk, némi betegeskedés miatt kicsit le vagyok maradva...

a-monica 2009.11.23. 18:22:15

Lesz ebből valami???

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.11.23. 18:30:01

Monica, lesz, csak még a szavazót készítjük.
süti beállítások módosítása