Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Összefogás Haitiért

2010.02.03. 14:40 zaphodbb

A Haitit sújtó földrengés megrázta a világot, mindenki a maga módján és saját határain belül próbál segíteni, ahogy tud. A világ kézművesei is összefogtak az Etsy.com-on és létrehozták a Craft Hope oldalt, ahova bárki felteheti az általa készített cuccokat, amiknek az egész bevételét az Orvosok Határok Nélkül (Médecins Sans Frontières) szervezet kapja, akik Haitin segítik a bajba jutottakat. 

Három hete indult el a kezdeményezés, ezalatt 1500 tételt adtak el, 27,000 dollárt adományozva ezzel az MSF-nek. Több mint 200 kézzel készült kézműves munka található most az oldalon, ennek a harmada legalább gyerekeknek játék, ruha, kiegészítők, így van keresnivalója bőven itt a blogon ennek a kezdeményezésnek, még akkor is, ha mi innen kevés dolgot tudunk megvenni az oldalról, mert általában kevesen postáznak Magyarországra. Ráadásul az Etsy.com amúgy is a szívünk csücskében van szerkesztőségileg.

Forrás: Etsy.com - Craft Hope

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő üzenet gyerekszoba dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr721724757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása