Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Woodstock-rongybabák

2010.03.31. 19:36 Cyr

Tudom, rég elmúltak már azok a  hatvanas évek, Woodstock hippi-szelleme azért engem még ma is képes elvarázsolni. Mára már legenda a sztori, de nem restellem, a Hair, akárhányszor látom-hallom, újra és újra megigéz.

Ha úgy tetszik, ezek a babák is túl vannak már a negyedik X-en, középkorúan hát,  mámorosan lesütött szemekkel, de hirdetik fennen a ma kölkeinek a szabadságot, a szerelmet, a békét. Az én gyerekeim már csupán zsigereikben hordozzák az érzést, aminek maradéka annak idején nekünk jutott, Baby boom-szülőknek. De ezeket a babákat, azt hiszem, ők is kedvelnék. Csak úgy. Ami pedig mögöttük van, azt majd egyszer talán ők is megértik. Ha máskor nem - hiszen tudjuk -, tizen-, huszonévesen.

  

Forrás: Craftsbury Kids

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek ünnep szülő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr121884908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása