Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szállj velem!

2010.04.20. 14:34 zaphodbb

Sőt, ne csak szállj, de gurulj is velem, de az sajnos nem volt benne az örökbecsű dalban, ami eszembe jutott ezekről a járművekről. Már biztos, hogy meséltem gyermekkorom nagy szerelméről - amin mindig összeverekedetünk a bátyámmal -, a lábbalhajtós Moszkvicsról.

Nos, az a közelében sem járt kinézetre ezeknek a csodaretró, csodaprofi csodajárgányoknak, de persze semmiképpen sem szólnám le, mert a mienk volt - meg még párszáz gyereké, aki ugyanúgy kikölcsönözhette a játszótéren, de ez más kérdés.

Mit nem adtunk volna, és mit nem adnának a mi gyerekeink ezekért a gyönyörűségekért. A repülőt természetesen az unokaöcsémnek, a rózsaszín kisautót pedig a csajoknak néztem ki. Ez utóbbit én is szívesen elvezetném, igazából is. Jól mutatnék benne.

Forrás: Airflow Collectibles

Szólj hozzá!

Címkék: retro sport gyerek úton jármű csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr851935917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása