Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Háromszögek és mágnesek

2010.05.27. 17:28 felhasznalo

Nagyon egyszerű alapötletből született meg a Tukluk. Benedikt Kirsch és Katharina Schildgen designerek ugyanis csupa egyenlő oldalú háromszöget vágtak ki a merev habszivacs alapanyagból, majd különféle színű öko-tex huzatokkal látták el a darabokat. A csavart ez esetben az jelenti, hogy a huzatok mágneseket is rejtenek, így az egyes elemek könnyedén és tetszés szerint rögzíthetők egymáshoz.

Hogy a gyerek mit csinál belőle, annak valóban csak a fantáziája szab határt, márpedig az van nekik dögivel. Erre jó példát szolgáltatnak az alábbi képek is. Lehet belőle kuckó, sátor, hajó, de szimplán csak vendégmatrac is, ha a nagy duihajkodásban kifáradna a sereg. Én szívem szerint simán kivinném a kertbe is.

Forrás: Tukluk

1 komment

Címkék: design játék gyerek kreativ kert idea gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr572025533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2010.05.29. 06:40:59

Ez sokkal jobb, mint a habtapi. Nagyon szeretem, hogy ilyenekre bukkantok.
süti beállítások módosítása