Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 58.

2011.01.07. 16:23 szuperapu

Az idei első, gyerekszobák falára ajánlott grafikus munkáiba első pillantásra beleszerettem. Ami nem csoda, hiszen a változatos stíluselemek amellett, hogy trendszerűek és egyfajta nőies virtuozitást hordoznak, fel-felvillantják a régi orosz iskola - az ikonográfia és a népi motívumok - elemi eszenciáit is. Persze ez, és az a magas szintű technikai tudás, ami a különböző anyagok és technikák egyidejű használatánál ütközik ki leginkább, mellékesek. A lényeg, hogy Julia Grigorieva képei játékosak, bájosak és leginkább: szerethetőek.

Pedig e kiforrott stílusú és széles spektrumú portfólió mögött egy fiatal művésznő áll: Julia Grigorieva, orosz illusztrátor csak 25 éves, 1985-ben született Rosztovban. 2008-ban szerzett diplomát a Szentpétervári Egyetem tervezőgrafika karán, és azóta is hihetetlen mennyiségben ontja magából a különböző technikával készült csodás illusztrációit. Nincs az a terület vagy célközönség, aki számára ne rajzolt volna eddigi pályafutása során. Referenciái között a gyerekkönyvek és - például Boomfest díjas - képregények mellett folyóiratok és olyan neves ügynökségek szerepelnek, mint például a Leo Burnett. Ígéretes kezdés, várjuk a folytatást!

 

Forrás: smile with jul
 

Szólj hozzá!

Címkék: művészet gyerekszoba képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682566827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása