Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - De cuki!

2011.01.24. 19:38 Cyr

... visította a fülembe nagyobbik lányom az imént, amúgy velőtrázósan. Az alábbi, Etsy-n lelt, apró termetű, kötött mackóktól láthatóan - no és hallhatóan - teljesen elvarázsolódott  a leányzó - megjegyzem, most jómagam is hasonlóképpen érzek és ez nem csupán az azóta is tartó, folyamatos fülcsengésnek köszönhető.

Az egy szál tenyérben elférő, csöppnyi, kócos jószágoknak érző szívem egyszerűen képtelen ellenállni. De itt és most dúljátok fel lelkem és cáfoljatok: hát létezik valaki, aki nem lágyul el ezektől a vérmedvéktől itt, de menten?

 

Forrás: Etsy.com - Knitting Dreams

3 komment

Címkék: játék sk etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582610552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.01.24. 19:45:48

Nálunk is sikert arattak a lányoknál. Már rendeljük is...

Bibécske 2011.01.27. 22:12:58

még el sem olvastam a bejegyzés címét, de rögtön azt mondtam, hogy de cuki:D el is fogadnám én is, de magamnak mert gyerkőc kicsinálná:D
süti beállítások módosítása