Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szivárványos trón

2011.05.17. 12:06 szuperapu

Találtam egy fotelt, ami kvázi együtt nő a gyerekkel, lehet vele játszani, és akár tároló elemként is megállja a helyét. Ráadásul még a színei is szépek. Egy hátránya van, hogy csak egy darab van belőle. A prototípust egyelőre a tervező - a holland Laurens van Wieringen - három gyereke teszteli.

A trónus alapja, avagy váza lakozott fa és acél, a betétek textil bevonatú habszivacsból készültek. Az egyes darabokat eltávolítva egyre szélesebb és alacsonyabban lévő ülőfelületet kapunk, igazodva a gyerek méreteihez. Mivel a fotel lapja kissé befelé dől, ezért stabil. És kissé szögletes ugyan, de így lehet csak tornyot építeni belőle…

Forrás: Laurens van Wieringen

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek praktikus szék fotel kamasz gyerekszoba nappali etetőszék kisbútor felsőruházat

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr22910401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása