Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Trójai Lallo

2011.06.20. 11:34 szuperapu

Tudom, hogy sokaknak nem tetszik az a manapság népszerű trend, ami kicsit felülpozícionálja a kacatokat design terén, még ha azt is vastagon belevesszük, hogy ezek bizony az újrahasznosítás és a környezettudatos gondolkodást is promótálják.

A szicíliai Arcangelo Favata falova talán náluk is utat tör magának is, meg az irányzatnak is. Egyrészt mert igazán szeretnivaló a bájos esetlenségével, másrészt tényleg multi funkciós. Igazi trójai faló! Lehet rajta lovagolni, húzni-vonni, lehet benne tárolni, szállítani, és rajzasztallá alakítható. És természetesen hulladékfából készül gondos és energiatakarékos kézimunkával.

Forrás: Alicucio

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek tárolás jármű recycle kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr712999838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása