Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alakul a garnitúra

2011.06.28. 12:41 szuperapu

Kiersten Hathcock autodidakta műbútorasztalos és kétgyermekes anyuka munkái méltán szerepeltek már többször is itt a blogon. Tároló alkalmatosságai természetesek, egyszerűek mégis ötletesek és szépek. Bútorainak színvilága úgy barátságos, hogy szinte monokróm módon puritán, a fa színe mellé tulajdonképpen csak barna pácot és zöld fedőfestéket használ.

Az eddig főként különböző dobozokból álló kínálat egy asztallal és székekkel bővült, s ezzel egycsapásra bútorcsaláddá avanzsált a kollekció. De természetesen az asztalka is bír tároló funkcióval, csak hogy az irányvonal, valamint a zöld levélmotívum megmaradjon. Szerintem bármelyik gyerekszoba központi elemei lehetnének ezek a bútorok, sőt, akár egy egész enteriőrt is inspirálhatnak.

Hajtás után láthatóak a régebbi darabok és az azokat bemutató posztok.

Owyn játéktároló:

Noah Owl Box:

 

Forrás: mod mom furniture

Szólj hozzá!

Címkék: asztal szék tárolás gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr43005610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása