Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Domborzati iszony

2011.07.11. 16:21 szuperapu

A Hans Hemmert, Axel Lieber, Georg Zey és Thomas A. Schmidt által alkotott Inges Idee művészeti csoport már 2006-ban megkonstruálta - a már itt, a blogon is megénekelt - malmöi Puckellball pálya kosárlabdás megfelelőjét, de én csak most bukkantam rá a világháló labirintusában. Viszont ezen felfedezésemet egyből a kedves internetező gyerekekkel is megosztom itt, alant.

A Münchenben található, és egyébként a domborzati anomáliáktól eltekintve mindenben szabályos pálya, teljesen alkalmatlan a kosárlabdázásra. Ha valaki mégis leküzdené a labdavezetés elé gördített akadályokat, még annak is gondot jelenthetnek a világítótestek, melyek a pályát tarkítják.

Szóval tetszik, de otthonra nem kéne…

Forrás: Inges Idee

1 komment

Címkék: design sport játszótér épület abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr343054962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása