Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Még mindig a Goldenblog…

2011.08.11. 19:36 szuperapu

A közönségdíj definíció szerint a közönség által adott díj, de a szerkesztőségünk úgy döntött, hogy a megtiszteltetéssel járó tárgynyereményt mi visszajuttatnák azoknak, akik megtisztelnek minket és a munkánkat a szavazatukkal. Azoknak, akik olvasnak és szeretnek minket. Illetve közülük egynek.

De mivel a szavazás titkos és névtelen, nem tudhatjuk, hogy ki szavazott ránk. Ezért áthidaló megoldásként úgy döntöttünk, hogy amennyiben mi nyernénk meg az Életmód kategória közönségszavazását, kisorsoljuk a nyereményt (ami egy ZTE típusú modem Internet ad Prémium  12 hónapos előfizetéssel) a Facebook rajongóink között.

Ahhoz, hogy esélyetek legyen megnyerni, mindössze két teendőtök van: csatlakozni a Gyerekszobához a fent említett közösségi oldalon és minél többen szavazni ránk. Ezzel egy időben és párhuzamosan természetesen továbbra is tart a jótékonysági akcióval egybekötött játékunk is.


 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr793146501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása