Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Környezetvédő állatok

2011.09.15. 09:00 felhasznalo

Tudtátok, hogy évente csak az USA területén nyitva hagyott - vagy sűrűn nyitogatott - hűtők miatt 1,7 milliárd dollárnyi energia megy pocsékba? És kik azok, akik előszeretettel mászkálnak a hűtőhöz, nézelődnek hosszasan, azon tűnödve, hogy akkor most a túrórudit nyomják az arcukba vagy inkább álljanak neki a matekleckének, esetleg hívják fel a kedvenc osztálytársukat egy laza, egyórás traccspartira? Naná, hogy a kölkök. Általában és legfőképp. Jó, persze, hogy vannak ilyen felnőttek is, de mi most a gyerekekre fókuszálunk.

Szóval, a japánoknál is lehet ezzel probléma, különben nem találták volna ki a Fridgeezoo állatkákat. Akik a hűtőajtó nyitására először kedvesen üdvözölnek, akár még rövid csevejre is hajlamosak, ám mivel egytől-egyig hidegkedvelő fajták - és kevésbé hidegkedvelők is -,  bizonyos idő elteltével előbb kedvesen, majd enyhén határozottabban szólítják fel a habozó éhezőt, hogy csukja be az ajtót, de gyorsan. És ha három percen belül ismét kinyitná a hűtőajtót, hát, nem teszi zsebre, amit kap.

Választható belőle jegesmedve, pingvin, rozmár, fóka, ha autentikusak akarunk lenni. Ha nem, akkor marad a malac, tigris, tehén vagy a macska. Nálatok mennyit van nyitva a hűtő ajtaja?

Forrás: Apparestore

1 komment

Címkék: gyerek konyha gép öko étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr723228758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.09.16. 16:52:17

Höhö! :-D Nem rossz, de én sokkkkal hamarabb ordítok itthon, h. "csukd be a hűtőőőőőőt!" :P
süti beállítások módosítása