Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Plüss helyett: vászon és flitter

2012.02.07. 16:13 szuperapu

Plüssjószágból nincs az a mennyiség ami elérné az elégséges szintet a kiskorúaknál, viszont ez a mennyiség konvergál ahhoz, ami az x-edik hatványa annak amit a szülő a józan ész határán egyensúlyozva még el bír viselni. Szóval nehéz nálam megugorni azt a szintet a műfajban, amire azt mondanám, hogy megér egy posztot.

Tamar Mogendorff állatkáinak anyaga persze nem plüss. De ez most részletkérdés. Illetve nem, mivel a részletekben lakozik az a kisördög ami miatt most a billentyűzetet koptatom. Merthogy az anyagválasztás és a kidolgozottság okán kicsit vázlatszerűek a késztermékek, a témaválasztás meg sokszor minimum fura. Nem sokan játszottak gyerekkorukban tengeri csillaggal, hagymával, vagy épp bölénnyel.

Az egyszarvú trófea meg minimum morbid.

De ha nem is feltétlenül gyerekjátéknak, dekorációnak zseniális. Tudom, hogy a rengeteg színes és tarka textil madáretető a legtöbb szemlélőnek égésnyomokat hagy a retináján, de én szinte bárhol megkockáztatnék egy ilyen vizuális poént.
 

Forrás: tamar mogendorff

2 komment

Címkék: játék gyerek baba textil gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr784075065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.07. 21:02:23

Miért? A húgom kedvenc plüsse konkrétan egy bölény volt...
Tényleg elég "vázlatosak", de humora van.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2012.02.08. 11:53:51

@groni: Mondom: "nem sokan..." :P (Azért több maci és nyuszi hencsereg a magyar háztartásokban, mint bölény vagy hagyma.)
süti beállítások módosítása