Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékos kreativitás

2012.06.05. 18:58 szuperapu

Sok felnőtt igyekszik megőrizni gyermeki légyének egy részét, ha másért nem, hogy utódjaival jobban szót értsen. Persze vannak szakmák, ahol ezen tulajdonságok felszínre hozásával próbálják megtámogatni a munkavégzés hatékonyságát. Kreatív ügynökségek például. A környezet, illetve a bútorzat célirányos kialakításával. Teszem azt.

A dublini központú Boys and Girls is. De a recepciós pult nem csak játékosságában, hanem technológiailag is csúcs. Merthogy a legtöbb, például az itt és itt bemutatott lufis megoldásokkal ellentétben, itt valódi gázzal töltött készségekről van szó. Igaz, hogy a ballonok anyaga egy speciális gumi kompozit, amely lehetővé teszi a tökéletes és szivárgásmentes töltést, ami ráadásul egy hélium-hidrogén keverék ami könnyebb mint a hélium. És ha ez nem lenne elég, a szalagokat carbotitánnal erősítették meg...

Ehhez képest a tárgyalóban található tárgyalóasztal már tényleg gyerekjáték...

table1.jpg

table5.jpg

table2.jpg

table3.jpg

table4.jpg

Forrás: Boys and Girls

1 komment

Címkék: játék szülő asztal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr594566867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.05. 20:39:14

nem semmi egyik se :)
süti beállítások módosítása