Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Készíts mosógépet!

2012.08.14. 14:50 felhasznalo

A nyaralások időszakában rohamszerű mosásokra kényszerül minden anya, vagy azért, mert együtt ment a család nyaralni, vagy azért, mert a gyerek maga ment a rokonokhoz vagy a táborba, aztán mikor hazaér, tele a pakkja koszos ruhákkal. Szóval, ilyenkor igazán látványos nagymosásokra van alkalom, és mivel a gyerekek szeretnek utánozni, lehet, hogy érdemes készíteni nekik is egy mosógépet.

Persze, játékot. Kartondobozból, mert azzal reciklálunk is. Itt van például ez az alábbi remek példa, ahol egy kartondoboz, némi csomagolópapír, pár üdítős kupak és egy kevés festék, valamint egy műanyag kosár felhasználásával rittyentett a kreatív szülő remek kis masinát a kisfiának! Követendő példa, tessék nem ellenállni!

kartonmosogep4.jpg

kartonmosogep1.jpg

kartonmosogep2.jpg

kartonmosogep3.jpg

Forrás: Crafster.org

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya apa gép öko recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr694712035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása