Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pötty hátán pötty

2012.11.06. 14:40 szuperapu

Minden nőnemű életében eljön a pillanat amikor a lábbeli kiválasztásánál a megjelenés súlya meredeken emelkedik a praktikummal szemben. Ez körülbelül 10 éves korra datálható. Nincs is ezzel baj, a kínálat úgyis túltesz minden igényen (kedvenc tornacipőim például Lorax-os kivitelben is kaphatóak).

A japán Sayang cipellői meg ráadásul kislányosan bájosak, és egyszerűek, majdhogynem konzervatív vonalvezetésűek. De a minta, a visszafogott masnik, a lakk - tehát a részletek okán - mégis divatosak. Szóval nem ördögtől való dolog ha a kiskorú ezekre mutat rá a cipőboltban, és köti magát az elhatározásához.

sayang01.jpg

sayang01.jpg

sayang01.jpg

sayang01.jpg

Forrás: Sayang Shoes

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr874893602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása