Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kutyabenge, vakarék, mindegyikből tíz marék

2013.01.30. 10:09 Amaranta Ursula

Áfonya, répa, paprika, édesburgonya, spenót, liszt, só, rozmaring olaj. Nem, ezek nem a vacsora hozzávalói. Öko-gyurma készül belőlük egy maine-i családi vállalkozásban.

Van annak valami varázsa, hogy nem egy szintetikus anyagban turkál a gyerek, hanem - mint a jobbfajta teremtésmítoszokban -, a természet kincseiből gyúrja meg teremtményeit.

Az eco-kids környezet- és bőrbarát kreatív eszközei kizárólag természetes összetevőkből készülnek, és olyan esztétikusak, hogy szinte kérik, hogy kézbe vegyük őket. Gyurmán kívül zsírkréta, ujjfesték, ragasztó, sőt, tojásfesték is megtalálható a kínálatban.

yhst-24410655807810_2071_431615.jpg

ek_glue2_w.jpg

ek_crayons3a_w.jpg

eco-eggs-2012-1.jpg

Mag_and_Gus_finger_paint.jpg

Forrás: eco-kids

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek művészet kreativ idea öko

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr775048910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása