Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kisasztalhoz kisszéket

2013.02.12. 14:37 tibtün

Nem is olyan rég a Nonah! tárolóbútorait mutattam meg Nektek, és úgy gondoltam érdemes visszatérni hozzájuk, mert van még a tarsolyukban néhány érdekesség. Most egy kisasztalt és mini ülőalkalmatosságokat hoztam. Bírom, ha a gyerekszobába szánt bútorok kicsivel többet tudnak és izgalmasabbak, mint felnőtt társaik, ezek pedig pont ilyenek. 

Az Aldabra névre hallgató asztalon egy mélyedés formájában ceruzatartót találhatunk, hogy ne guruljon le folyton a zsírkréta, ecset és ceruza. Legutóbb az általános iskola első osztályában találkoztam ilyen megoldással, persze az korántsem volt ilyen szép. Az asztallapot elhúzva helyes kis fiókra bukkanunk, aminek örül a gyerek, mert elrejtheti kincseit, és örül a szülő, mert könnyedén megoldhatja a papírok, színes ceruzák és festékek tárolását.

Az asztalhoz passzoló Zindra széket nemcsak a design emeli ki az átlagos gyerekszékek közül, hanem az apró különbségek: pl. egy könyvtartó az ülés alatt, és egy postaláda a háttámlán. Választhatjuk a Pepin hokedlit is, amelynek szép színes lábait és az ülőke alatti tárolót is bírni fogják a gyerkőcök.

table_NONAH_1.jpg

table_NONAH_4.jpg

table_NONAH_3.jpg

chaise_NONAH_1.jpg

chaise_NONAH_3.jpg

chaise_NONAH_4.jpg

tabouret_NONAH_1.jpg

tabouret_NONAH_3.jpg

Forrás: Nonah!

Szólj hozzá!

Címkék: design asztal praktikus kreativ szék tárolás pakolás gyerekszoba ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr265069566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása