Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kalóz-szék

2013.02.20. 09:24 Amaranta Ursula

A koreai Jaewook Kim fantasztikus kétfunkciós székével a családi hétvégéket szeretné boldogabbá tenni. Nem kevesebbet ígér a designer, minthogy segít megvalósítani szülők és gyerekek álmát az ideális vasárnap reggelről, amikor apa-anya kávét szürcsölve magazint lapozna, a gyerek viszont játszani szeretne a felmenővel.

A székben a 2.0-ás funkció nem más, mint a háttámla helyére épített, kicsinyített játszótéri mászóka. Aki feljut a tetejére, bónuszként beülhet a szülő nyakába. A szék hátoldala döntött, a lába súlyozott, hogy a kölykök ne tudják feldönteni. Az anyaghasználat és a színek harmóniát sugároznak, a kivitelezés igazán szép. A piros mászókötél pedig épp annyira fűszerezi meg az összhatást egy adag kalóz-érzettel, hogy az enélkül puritán ülőalkalmatosság a gyerekek szemének is kedves legyen.

web_main.jpg

mainimage1127.jpg

4_2.jpg

fur kimjaewoo01.jpg

Forrás: Jaewok Kim

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő játszótér szék kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr665083183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása