Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriásbagoly Svédországból

2013.11.06. 12:33 szuperapu

Az ősz úgy látszik végérvényesen megérkezett, játszótérkép rovatunk is készülődik a téli álomra, de az energiatakarékos üzemmód bekapcsolása előtt most még szeretnék egy külföldi csodával előrukkolni. És ez a távoli játszótér, hol máshol lehetne, mint a mesés skandináviában, aminek nagy rajongói vagyunk úgy a design, mint a gyerekekhez való hozzáállás terén.

De most nem a dán portfóliót bővíteném, merthogy ez a baglyos gyerekparadicsom a stockholmi Kristinebergs Slottsparkban található. Anyaga szokás szerint főleg fa, ötletessége meg szokás szerint zseniális. Tematikájában a mikrokozmoszba vezeti a kis lurkókat. Óriási faleveleken és hangyákon mászókázhatnak, óriási margaréták tövében, óriási baglyok vigyázó szemeitől kísérve. Van itt minden, függőágy, hatalmas csőcsúszdák, rekortán borítás. Irigylésre méltó a svéd kölkök helyzete...

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

stockholm01.jpg

Forrás: Kristinebergs Slottspark

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek játszótér

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr55617923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása