Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játssz a pajtásokkal sorozatgyilkososdit!

2009.07.02. 14:53 zaphodbb

Magam elé képzeltem, ahogy a szülő a címben szereplő mondattal,elküldi gyermekeit a Dexter babával játszani. Ismeritek Dextert, a tévéből, ugye? Ő a szimpatikus sorozatgyilkos, aki csak rossz-gonosz embereket öl. Nos, készült belőle akcióhősös baba, korrekten hullazsákkal a kezében és vércseppes üveglapocskával, meg olyan is, aminek bólogatós a feje. Ez utóbbi szerintem inkább apának a kocsiba való, mint a riszálós hawaii csaj. Nagyon remélem, hogy az akció figurát sem a gyerekek kezébe sorozatgyilkososdit játszani készült, hanem a felnőtt agyament gyűjtőknek, akik elvadult Dexter fanok.

Forrás: Brian.Carnell.Com

3 komment

Címkék: játék anya apa abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr621221405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ergerberger 2009.07.03. 17:05:21

MOST, AZONNAl kell nekem a Dexter akciófigura!!!
Hol lehet hozzájutni?
Akár ölnék is érte...

amugy36 · http://hetevutan.blog.hu 2009.07.04. 01:24:42

Azért néha már elég a túlzásokból. Szerintem ez a túlzás kategóriát simán kimeríti.

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.04. 06:04:04

Gyűjtői kacat - nem éppen egy cuki HelloKitty, de biztos, hogy lesz aki pénzt ad érte. S mint ilyen, - ahogy a sváb hús- és tejpiacon szocializálódott Éva néni mondogatni szokta: piacképes.
süti beállítások módosítása