Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem lehet megunni

2009.10.15. 14:29 felhasznalo

Ez esetben nem a tejre, és nem is a telfölre gondoltunk, hanem a babázásra, babaházazásra. Nemcsak a kislányok, de a kisfiúk is elkezdhetik, főleg, ha van otthon a Villa Carton babaházából. Elnézést, babavárából.

Egyet már mutattunk nagyon régen tőlük, az egy igazi lovagi vár volt, de ez a mostani a kartonból készült babaházak delux változatának látszik: több emelet, rengeteg helység, sok-sok színeznivaló.

És remélhetőleg még össze sem vesznek rajta majd a testvérek, juthat mindenkinek feladat és tér. Még a fantáziának is.

Forrás: Villa Carton

6 komment

Címkék: design játék gyerek öko recycle gyerekszoba babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr201445154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

livia 2009.10.16. 20:13:35

Sziasztok!
Nagyon klassz a palota, itt egy hasonló:

www.kopefajatek.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=16&flypage=shop.flypage&product_id=2461&option=com_virtuemart&Itemid=36

Több méretben van belőle, én a kisebbet biztos, hogy elfogadnám. :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.10.17. 21:47:50

@livia: jaj, ne már.:) csak elég sok minden volt már itt a blogon az elmúlt másfél évben.:) még az is lehet, hogy egyes cuccokat a kereskedők itt láttak először, és úgy hozták be, ki tudja. vagy nagyfokú szerénytelenség ilyet gondolnom a blog befolyásosságáról?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.10.19. 09:41:20

Vacskamati, van-e neked mélcímed? Mert a reg. mélcímedről visszajön a levél...

VacskaMati 2009.10.20. 17:04:11

@felhasznalo: Hat mar hogyne lenne. A regeset meg tan sose hasznaltam... most megprobalok megkuzdeni a technikaval, es itteni uzenetet kuldeni neked, ha nem sikerul, majd kitalalok mast:)

J.

(ja, es egyebkent enyem az Ujjgyakorlatok a Mama- es papablogok listatokbol, ott is jelentkezhetsz persze)
süti beállítások módosítása