Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

SzuperApu garázdálkodásai a gyerekszobában

2010.02.24. 09:43 zaphodbb

SzuperApuval már találkoztatok a blogon az Ilyen volt, milyen lett? posztban, ő volt az, aki lefotózta magát ugyanabban a törülközőben, amiben a szülei is harminc éve. Rendes, becsületes grafikus művészember ő, aki a kisujjából rázza ki a lányai és unokahúga szobájába a mintákat, legyen szó falfestményről vagy képekről. Sőt mi több, azokból a tündérkékből, amiket nagylánya szobájának falára festett, jutott a Cowparade keretében Budapesten elszórt bocik egyikére is. 

Azt kell mondanom, hogy irigykedem Szuperapu lányaira és az egyéb rokongyerekekre, mert biztos, hogy ők nyugodt szívvel nyasztathatják, hogy "most rajzolj póóóónit", mert tuti, hogy olyan különleges pónit firkant nekik egy másodperc alatt, amilyen senki másnak nincs. Az én gyerekeim, ha pónit akarnak, maximum nyomtatva, vagy pálcikalábú szörnyűség alakjában kapnak. SzuperApu ezennel kedvencelve van szerkesztőségileg, reményeink szerint találkoztok majd még vele nálunk.

4 komment

Címkék: kép gyerek művészet fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441779218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő 2010.02.24. 10:04:08

Ó az a szivecskés tehén. :)

ragdoll 2010.02.24. 11:51:17

Nagyon ügyes! A keretezett képek különösen tetszenek. :)
SzuperApu talán grafikus?

lunanyuszi (törölt) · http://lunanyuszi.blogspot.com/ 2010.02.24. 13:11:50

Nagyon csípem ezeket a radírorrú zoknigyerekeket :)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.02.24. 13:18:24

@ragdoll: bizonyám, grafikus, aki bárkinek rajzol, nem csak a saját lányainak:)
süti beállítások módosítása