Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Welcome to the Jungle

2010.11.05. 08:11 felhasznalo

Méghozzá a minimál és funkcionális dzsungelben, ahogy azt a My Own Studio elképzelte és gyereknyelvre lefordította. A reddot díjas, Welcome to the Jungle elnevezésű bútorcsaládjuk olyan darabokból áll, amelyek akár modulokként is felfoghatók, hiszen egymással kiegészíthetők, bővíthetők.

Ugyanakkor minden modul - vagy állat - több funkciót is elláthat a gyerekszobában: a zsiráf például lehet polc, szék és fogas, a krokodil pedig pad, polc, kisasztal. Az ötletes kivitelezésnek köszönhetően a legkisebb gyerekszobába is bepréselhetünk velük szinte minden szükséges funkciót anélkül, hogy túlzsúfolnánk vele az aprócska teret.

Tetszik, kéne, lájkolnám - ezt csak Cyr kedvéért, mert ő is lájkolja ezt a szót. Találós kérdés: szerintetek a többi modul milyen állatot rejt?

Forrás: My Own Studio

2 komment

Címkék: design gyerek fogas polc praktikus rend szék tárolás idea pakolás gyerekszoba csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342422844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hangaagi · http://hangaagi.blog.hu 2010.11.05. 09:40:42

A szürke egyértelműen rinocérosz :)
A rózsaszín valami malacka lehet, a sárga az meg kifogott rajtam. Talán valami kölyökoroszlánfajta :)
süti beállítások módosítása