Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Birodalmi mézeskalács

2012.11.12. 08:18 zaphodbb

Az ódivatú, kedves kis mézeskalács házikók felett eljárt az idő, új szelek fújnak, úgy tűnik. A birodalom most visszavág és átlépeget a karácsonyi készülődésbe. Mi szeretjük a szokatlan formákat és megközelítéseket, pompásan tudunk ideológiát gyártani bármihez, de ez most kicsit kifog rajtunk, hogy hogyan is hozzuk össze a Csillagok háborúját a karácsonnyal.

El kell ismerni, hogy profi munka, apukáknak jó kis motiváció lehetne, ha leültetnék őket valami hasonlót készíteni. Yodát bírjuk még elképzelni, mint cuki mézeskalácsfigurát, esetleg Jabbát. Ez utóbbit valószínűleg a kétévesünk is le bírná gyártani.

gingerbread.jpg

Forrás: Gaming Mummies

5 komment

Címkék: ünnep kreativ abszurdisztán sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr744902391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása