Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Amikor szólít a természet

2009.05.11. 13:57 felhasznalo

Akkor menni kell. Főleg babaként. Nincs olyan, hogy várok pár percet, nem lehet összeszorítani a megfelelő izmokat, mivel még nincs a kezedben az irányítás. Így az emberpalántának csak egyetlen lehetősége van: elengednie magát ott, ahol van.

No, ezért van kitalálva nekik a pelenka. Amit az ember nem les ugyan szünet nélkül, ám azért időnként lecseréli. Ha kicsit tovább marad a helyén, csurival tele, annak azért megvan az a hátulütője, hogy a benne lévő cucc kicsit reakcióba lép a gyerek bőrével, aminek a vége piros altájék, esetleg csípős érzés.

Aki nem bízik a szemében, kezében, anyai ösztönében, az vehet drótnélküli nedves pelenka-riasztót! Ez úgy működik, hogy egy aprócska szenzort kell tenni a pelusba, amelynek a riasztója egy plüsskutyának van álcázva. Aztán, ha a gyerek csurgat, a kutya –nem ugat – zenél. Te meg mehetsz cserélni. Csak bírd pénztárcával, hogy a DM teljes raktárkészletét elhasználod egy hét alatt.

Bizonytalan szülőknek ajánljuk még a sírásfordítógépet és az Itzbeen remekbe szabott készülékét.

A linkért köszönet tipotának.

 
 
Forrás: Made in China

Szólj hozzá!

Címkék: szülő anya apa pelenkázás gép baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr501111123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása