Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Melléktermék

2012.09.26. 11:36 szuperapu

Az, hogy a ceruza a kreativitás alapvető eszköze, már minden kedves internetező gyerek számára axióma. Itt a blogon azt is illusztráltuk párszor, hogy ez nem feltétlenül jelenti a rendeltetésszerű használatot, lehet a ceruzából szobor, ékszer vagy akár polc is, ahelyett, hogy rajzolnánk vele. De ha mégis a hagyományos megoldás felé hajlunk, akkor még mindig eljátszhatunk a hegyezés során képződő forgáccsal. Is. Akár.

Marta Altés illusztrátor sorozata persze már egy felsőbb szint, de ötletadónak kiváló. Nagyszerű móka és a lehetőségek kicsiny tárháza lehet az egyébként szemétbe kerülő hegyezék. Persze ez esetben oda kell figyelni már a ceruza faragásakor az esztétikumra, hogy a megfelelő alapanyaggal tudjunk dolgozni. A többi a végtelen fantázián múlik.

Ti csináltatok már hasonlót?

cerka1.jpg

cerka2.jpg

cerka3.jpg

cerka8.jpg

cerka7.jpg

cerka6.jpg

cerka4.jpg

cerka5.jpg

Forrás: Marta Alés

4 komment

Címkék: gyerek szülő művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr194803944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2012.09.26. 21:10:49

igen, ált. isk. rajzórán - bár a rajz része értelemszerűen kezdetlegesebb volt. naiv művészet :)

Mirkobaba 2013.02.01. 11:23:25

szörnyeket, virágokat, hajór és még ezernyi mást. talán 2 éve kezdte, az akkor 5 éves fiam felhasználni a faragványokat. Miután egyszer véletlenül kiborította és szép alakzat jött ki :)
süti beállítások módosítása