Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyerekrajzból plüssállat

2012.11.26. 16:39 tibtün

A Child's Own Studio egy kanadai székhelyű vállalkozás, alapítója, Wendy Tsao, aki egyedi plüssállatokat készít, de nem akármilyen módon! A hozzá elküldött színes, estenként krikszkraksz gyerekrajzok "hús-vér", puha játékfigura formájában kelnek életre. 

Gyermekünk rajzkészségének kifinomultságától függően szörnyecskékkel, illetve bájos figurákkal gazdagodhatunk. Viszonylag kis esélyt látok rá, hogy innen Kanadába postázzuk a rajzokat, de ha mégis, abban biztosak lehetünk, hogy a végeredmény nem fog szembejönni az oviban...

Hasonló kezdeményezéseket láthattatok már itt a blogon, sőt olyan különlegességeket is, mint a gyerekrajzból készített ékszerek és bútorok.

childs own studio1.jpg

childs own studio2.jpg

childs own studio5.jpg

childs own studio4.jpg

childs own studio3.jpg

Gyártó: Child's Own Studio

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek művészet textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr934921947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása