Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Böröndre gyereket fel!

2010.05.06. 14:41 zaphodbb

Ugyan én még sosem kerültem szembe ezzel a problémával, mivel utoljára akkor ültem repülőgépen, amikor még bőven nem voltak gyerekeim, de át tudom érezni azt, amikor anya egyik kezében bőrönddel, másikban egy fáradt kisgyerekkel vagy épp babával, babakocsi nélkül próbálja átszelni a sok kilométeres terminált, hogy elérje a gépet. Esetleg hogy kijusson a reptérről.

Ezt hivatott megoldani a Samsonite utazás témakörben kiírt design pályázatára tervezett Castiglione Morelli Design - igen, igen, ők azok, akik autóból triciklit és hajós káddugót is készítettek már - gyereküléses bőröndje, amit egy kihajthatós üléssel átmeneti babakocsivá varázsolhatunk, s így lényegesen könnyebbé tehető a repülőtéri hercehurca. Ötletes, egyszerű, praktikus és szép.

Forrás: Castiglione Morelli Design

1 komment

Címkék: design gyerek szülő anya apa praktikus baba babakocsi tárolás úton idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271975445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő 2010.05.10. 15:52:57

Sokat utazóknak ez szerintem kifejezetten jó. Én csak vasútállomástól negyed órás sétáról tudok nyilatkozni egy fáradt 2 évessel plusz bőrönddel, hát az alkarom Popeye-éval vetekedett mire hazaértünk. :D
süti beállítások módosítása