Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fair Trade babák

2010.09.13. 16:29 szuperapu

Többször volt már szó ehelyütt is a gyermekrajzok újrahasznosításáról, legutóbb például Il Cane könyve kapcsán. De volt szó már olyanról is, amikor játékok - vagy épp bútorok - készültek a gyerekkezek kreálta figurákból. Most is ilyen babákra hívnám fel a kedves internetező gyerekek figyelmét, amit két okból kifolyólag is megérdemelnek.

Egyrészt a kiskorúak által papírra álmodott karaktereket a neves designer, Alexa Lixfeld vette kezelésbe és alakította át háromdimenzióssá és gyárthatóvá. Másrészt a babák fair trade módon készülnek, egy sri-lankai családi vállalkozásban.

A Selyn család nagy körültekintéssel, csak természetes anyagokból, kézzel készíti ezeket a játékokat. Tehát ezek megvásárlásával nem csak egy ötletes és szép darabbal gyarapíthatjuk a gyerekszoba babaállományát, de támogathatunk egy nagyszerű kezdeményezést, és egy sri-lankai családot.

Forrás: Vitrine

Szólj hozzá!

Címkék: játék baba textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462292335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása